Info

Historiek

Gema bv is een familiebedrijf dat in 1994 werd opgericht door wijlen Tony Hulsmans, die destijds al een toonzaal "Tony Hulsmans sanitair" had sinds 1964 op dezelfde locatie. Op dat moment startte Tony Hulsmans tezamen met Peter Quintens als eerste in België met de productie van PVC toezichtputten. En werden er verschillende samenwerkingen aangegaan met gerenommeerde leveranciers van rioleringsproducten. Dit om de verdere groei van het bedrijf te garanderen.

Na het overlijden van Tony in 2014 werd het bedrijf overgenomen door zijn dochter Rafaëla en haar man Geert Schildermans. En werd er een nieuwe bedrijfshal voor Gema opgericht. Na het overlijden van Tony werd de sanitair zaak stopgezet.

Enkele maanden later werd dan de tweede tak van Gema opgericht namelijk de Gema shop met een groot assortiment bouwmaterialen en benodigdheden voor de particuliere markt, dit waar vroeger Tony Hulsmans sanitair zat.

Om de verdere groei te garanderen werden er in 2019 enkele nieuwe machines aangekocht om thermisch te vervormen, hierdoor werden de PVC toezichtputten gekraagd met rubberring en worden er ook energiebochten gemaakt op onze site.

In 2021 zal Yfke Schildermans als derde generatie haar intrede doen in het bedrijf na haar studies, dit na al reeds enkele jaren vakantie- en weekendwerk gedaan te hebben binnen het bedrijf.

Missie

Duurzame ontwikkeling staat al jaren hoog op de agenda bij Gema. De systemen en producten van Gema zorgen voor een zinvol, natuurlijk gebruik van kostbaar regenwater.

Tevens werken we elke dag opnieuw met veel respect en passie voor onze klanten en de verdere uitbouw van ons bedrijf.

Dit doen we door ons verder te specialiseren op het gebied van riolering en afvoer.

Dit doen we door ons te onderscheiden in:

  • Eigen productie
  • Eigen transport voor snelle levering
  • Ruime beschikbare voorraden
  • Een correct technisch advies
  • Webshop

KVK Beringen

Wie Gema zegt , zegt ook KVK Beringen.

De Beringse voetbalploeg rekent al sinds enkele jaren op onze financiële en morele steun. Wij zetten deze traditie verder van onze oprichter Tony Hulsmans. Misschien zien we jullie wel eens op één van de volgende wedstrijden!

Ga naar de website van KVK Beringen

www.kvkberingen.be